Ekne IL – innfører Hoopit

Ekne IL ønsker å forenkle hverdagen og samle all kommunikasjon på samme sted og i mobil plattform.

Hoopit er navnet på den nye kanalen som gir alle full oversikt over bl.a. alle treninger, kamper, møter etc.

Se informasjon nedenfor:

Hoopit

Hei alle sammen! Vi skal forenkle hverdagen og samle all kommunikasjon på samme sted og i mobil plattform. Hoopit heter den nye kanalen som gir alle full oversikt over bla. alle treninger, kamper, møter i klubben og nyheter. Her kan dere selv også legge inn aktiviteter, kommunisere, avtale samkjøring, betale faktura osv.
Du kan lese mer her www.hoopit.io

Det gir også våre samarbeidspartnere et redskap for å nå våre medlemmer og mulighetene til et helt annet inntektsgrunnlag, til glede for hele klubben.

Dette er et tiltak for å samle hele klubben, fortsatt holde egenandeler nede og gjøre jobben for alle frivillige lettere. Ta i bruk løsningen og støtt klubben i ditt hjerte, så kan vi sammen bidra til å gjøre hverdagen enklere for trenere, ledere, utøvere og foresatte.

Invitasjon

Her kommer en invitasjon til å registrere seg i Hoopit.

Under finner dere en link hvor dere kan registrere dere som medlemmer i Ekne idrettslag. Meld inn ditt barn i de gruppene ditt barn er utøver i. Om gruppen ikke finnes registrerer du deg/ditt barn som støttemedlem.   Alle over 18 år må registreres med egen bruker

https://admin.hoopit.io/ekne-idrettslag-570915

Takk for hjelpen så langt. Sammen er vi best!

Har du spørsmål eller du trenger hjelp til registreringen ta kontakt på e-post: [email protected] eller [email protected].

Dere finner mer info om idrettslaget på www.ekneil.com

Hilsen styret i Ekne idrettslag